Enter your keyword

post

Asociatia CONIL lanseaza campania“Mama, supereroina mea”dedicata mamelor copiilor cu dizabilități

De aproape 12 ani, cei de la CONIL, lucrează cu copiii cu nevoi speciale. Unii din membrii echipei sunt chiar de la început, alții s-au alăturat pe parcurs, însă toți sunt animați de același ideal – dorința de a aduce bucuria și starea de bine, de a aduce până la urma normalitatea în viețile copiilor cu dizabilități. Există în echipa CONIL niște parteneri nevăzuți, care muncesc, suferă, luptă cât noi toți la un loc. Niște oameni ai echipei care nu spun niciodată nu, care sunt mereu în formă și gata de o nouă zi, care nu refuză nicio provocare și care găsesc întotdeauna soluții, care au mereu o vorbă bună și un cuvânt de îmbărbătare, care zâmbesc chiar și atunci cand pare că totul se năruie în jur, care transformă marginalizarea în prietenie și frica de necunoscut în acceptare.

Partenerii nevăzuți, sunt îngerii de acasă, sunt mamele copiilor cu dizabilități. Pentru ele, pentru aceste mame supereroine, CONIL a gândit campania “Mama, supereroina mea”, ca o modalitate de a spune mulțumesc.

Această campanie a început în 15 martie, incluzând evenimente precum o cină de la Carul cu Bere și spectacolul Teatrului Globe, avându-i în distribuție pe actorii Anca Sigartău, Claudiu Bleonț și Claudiu Maier. Partenerii serii au fost Musette Romania (Cristina Bâtlan fiind prezentă în cadrul evenimentelor), Depot 96, Chapter, Dr. Phyto și  Teatrul Globe.

Dacă și tu vrei să te implici și să oferi un comfort day unei mămici supereroine, nu ezita să îi contactezi!

Asociația CONIL este o organizație non guvernamentală care de 12 ani se ocupă de educația, îngrijirea, terapia și tratamentul copiilor cu diferite dizabilități. Este singura asociație care a dezvoltat un sistem de educație incluziv și un întreg ecosistem educațional pentru copii cu tulburări din spectrul autist și alte dizabilități, completat de terapie și programe de intervenție zilnice pentru mai mult de 300 de copii din centrele de zi, grădinițele și școala primară de care se ocupă. Pentru mai multe informații, consultați site-ul conil.ro, trimiteți un email la office@conil.ro, sunați la 0784 412 222 sau faceți-le o vizită la sediul din București, de pe Strada Bascov 14-18.