fbpx

Enter your keyword

Arctic

Arctic

Arctic

Credem că a venit timpul pentru schimbare și că este imperativ să transformăm atât modul în care trăim, cât și modul în care ne gestionăm activitățile profesionale, astfel încât să putem contribui la un viitor mai bun.

Obiectivele ONU de Dezvoltare Durabilă, așa cum au fost definite în 2015, au devenit un cadru comun de acțiune pentru guverne, companii și ONG-uri și oferă cele mai bune recomandări pentru structurarea inițiativelor de afaceri. Arctic pune sustenabilitatea în centrul strategiei sale, iar la nivel de grup Arçelik, s-a angajat să ajungă la zero emisii nete în lanțul valoric până în 2050, obiectiv căruia ne-am aliniat.

Facem pași concreți către un viitor mai durabil, de la fabricile noastre care încorporează cele mai noi tehnologii, precum fabrica Industry 4.0 Arctic din Ulmi, la produse care creează valoare socială și de mediu. Eforturile noastre vizează un echilibru între competitivitate și sustenabilitate, fără a neglija sprijinul pentru comunitățile din care facem parte. În plus, ne asumăm responsabilitatea de a colabora cu societatea civilă și guvernele pentru a identifica și implementa soluții durabile, având în vedere riscurile globale cu care ne confruntăm.

Murat Buyukerk, Chief Executive Officer, Arctic

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, este una dintre cele mai puternice companii din România, și în același timp unul dintre cei mai importanți angajatori și exportatori ai României.

Cu aproximativ 5.500 de angajați, compania exportă 84% din producția totală în
peste 80 de țări.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute