fbpx

Enter your keyword

Ambasada Sustenabilității în România a împlinit 4 ani de la lansarea oficială

Pe 5 iunie 2022, Ambasada Sustenabilității în România a împlinit 4 ani de la lansarea oficială. Din 2018, sub umbrela Ambasadei s-au conturat o echipă solidă, o serie de programe cu impact real în societate, un spațiu al dialogurilor și cooperării între mediul de business, ONG-uri, autorități și societatea civilă.   

Înființată în urma unei propuneri a echipei The CSR Agency, Ambasada Sustenabilității are misiunea clară și asumată de a promova modelul economic în care companiile, prin parteneriate, pot rezolva probleme sociale și de mediu fără a sacrifica eficiența economică, astfel încât românii să trăiască într-o societate echitabilă și prosperă, într-un mediu sănătos.   

În viitor, ASR își propune să dezvolte în continuare comunitatea de membri pentru promovarea sustenabilității că normalitate și unică opțiune pentru un viitor mai bun.   

Ambasada Sustenabilității în România este finanțată de Partenerul Fondator – Kaufland România și de Partenerii HeidelbergCement România, Lidl România și BRD – Groupe Société Générale. 


Cred cu
tărie , atunci când companiile vor fi responsabile și sustenabile, nivelul de trai al românilor va crește și putem construi mai bine atunci când o facem împreună. Am observat însă uneori suntem deficitari la capitolele colaborare, solidaritate și ce înseamnă grijă pentru cei din jur și pentru generațiile viitoare. Noi, la Ambasada Sustenabilității, vrem schimbăm acest lucru. Împreună, punem la un loc resursele și know-how-ul pe care le avem noi cu cele pe care le au membrii și organizațiile partenere pentru a găsi soluții concrete și eficiente de dezvoltare sustenabilă. Vedem în jur probleme ample ce necesită acțiuni coordonate, gândire strategică și pe termen lung, iar noi și comunitatea noastră ne concentrăm pe identificarea de soluții și susținerea de inițiative care aduc schimbări în bine societății. Trebuie ne pregătim, ne informăm despre sustenabilitate dar, mai ales, colaborăm pentru sustenabilitate.”

Dragoș Tuță, președinte și fondator Ambasada Sustenabilității în România

Scurt istoric:  

  

Mesajul partenerilor organizaționali

Mesajul membrilor Consiliului Consultativ

Mesajul echipei executive a ASR

Mesajul echipei The CSR Agency

Mesajul partenerului instituțional - Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă