fbpx

Enter your keyword

Afaceri pentru Viitor editia 1

Afaceri pentru Viitor editia 1

Afaceri pentru Viitor ep #1 | Marius Ștefan, fondator și CEO Autonom

Ambasada Sustenabilității în România (ASR) lansează programul “Afaceri pentru viitor”, o serie de emisiuni în care aducem față în față cei mai importanți lideri ai mediului de afaceri și cele mai importante teme privind dezvoltarea sustenabilă.

Cât de pregătit este mediul local de afaceri să facă tranziția către o economie mai echitabilă și un business mai sustenabil? Aflăm în ediția de astăzi de la Marius Ștefan, fondator şi director general al furnizorul de servicii de mobilitate Autonom. 

„Informează-te despre ce se întâmplă în jurul tău în zona sustenabilității și folosește ca o oportunitate de business. […] Vor fi oportunități uriașe în următorii ani, dacă îți vei schimba compania, și o vei transforma într-o companie sustenabilă”, este recomandarea făcută de Marius Ștefan pentru antreprenorii români, în cadrul primului episod al seriei de emisiuni.

Mai mult, conceptul de sustenabilitate va fi din ce în ce mai prezent în mediul de afaceri. „În opinia mea este inevitabil, nu e ceva ce credem că poate va dispărea. Eu cred că „sustenabilitate” va fi un cuvânt folosit atât de mult în următorii ani, încât lumea se va sătura să-l audă și atunci poate vom veni cu un alt cuvânt”, adaugă cofondatorul Autonom.

În același timp, Marius Ștefan consideră că mobilitatea populației va arăta diferit în anul 2030, mai ales la nivelul orașelor mari, printre principalele schimbări fiind utilizarea mașinilor hibrid, dar și stabilirea cât mai multor zone în care emisiile de CO2 să nu fie tolerate.

Emisiunea “Afaceri pentru viitor” este un program dezvoltat de Ambasada Sustenabilității în România.

Programul Afaceri pentru viitor este unul dintre pilonii cei mai importanți prin care Ambasada Sustenabilității creionează viitorul și ajută companiile să se pregătească pentru un viitor mai sustenabil. 

Vezi AICI cum poți să susții acest program.