fbpx

Enter your keyword

post

Acceleratorul de business Startarium 4GOOD caută zece ambasadori locali care să amplifice misiunea sa pentru antreprenori sociali și ONG-uri

Acceleratorul de business Startarium 4GOOD caută zece ambasadori locali care să amplifice misiunea sa pentru antreprenori sociali și ONG-uri

Acceleratorul de business pentru misiuni de impact Startarium 4GOOD a anunțat că vrea să găsească zece ambasadori locali care să ducă mai departe obiectivele programului stabilite pentru antreprenori sociali și ONG-uri în comunitățile lor, potrivit unui anunț oficial.

Startarium 4GOOD Ambassadors

Mai exact, Startarium 4Good: Ambassadors își propune să sprijine 100 de organizații locale să își crească impactul și să devină mai sustenabile. Ambasadorii vor fi remunerați pentru implicarea lor, iar înscrierile sunt deschise până în data de 29 iulie 2022.

„Prin 4GOOD Ambassadors vom scala impactul deja testat al programului în 10 orașe din țară. Suntem nerăbdători să cunoaștem profesioniști care vor să-și aducă contribuția și să sprijine organizațiile care cresc proiecte cu sens și impact în comunitățile lor”, a declarat Irina Simulescu, program manager Impact Hub Bucharest.

Programul Startarium 4GOOD: Ambassadors este un spin-off al acceleratorului de business pentru misiuni cu impact Startarium 4GOOD. Acesta a implicat 27 de proiecte cu misiune socială, care au trecut timp de două luni, printr-un proces accelerat în care și-au dezvoltat propriile strategii de scalare. La baza curriculumului 4GOOD: Ambassadors stă experiența de învățare prin care au trecut participanții din accelerator.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.