Enter your keyword

post

A fost lansată a doua ediție a programului de educație de mediu Școala de vară ECO 2.0

Asociația Nature Talks a lansat pe 15 iulie a doua ediție a programului Școala de vară ECO 2.0, alături de Muzeul Național al Literaturii, KPMG și Olympus România, conform unui anunț oficial.

Foto: Ales Krivec/Unsplash

Acest program gratuit de educație de mediu își propune să crească gradul de conștientizare și informare a copiilor din București cu privire la poluarea atmosferică, risipa alimentară, colectarea separată a deșeurilor și eficiența energetică.

Proiectul se află deja la a doua ediție, după ce anul trecut ne-am întâlnit cu 100 de copii din București. Am pregătit pentru cei mici ateliere interactive, astfel încât în doar 90 de minute să afle lucruri noi și interesante despre mediu. Ne propunem ca prin copii să ajungem și la adulți,  pentru ca împreună să poată lua decizii prietenoase cu mediu” a declarat Teodora Iacob, președinte al Nature Talks.

Programul Școala de vară ECO 2.0 se desfășoară în perioada 15 iulie – 19 august în grădina Muzeului Național al Literaturii Române, unde vor participa 400 de copii din București, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, timp de șase săptămâni.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.