Enter your keyword

post

21st Greentury

Credem că lucrând împreună putem avea un impact real și putem accelera tranziția României către o economie durabilă. Implicarea noastră în Coaliția România Sustenabilă întărește această convingere pe măsură ce ne unim forțele cu alte organizații, instituții, companii care au aceleași valori și obiective pentru a ne amplifica impactul și a realiza schimbări semnificative.

Unul dintre programele noastre emblematice, Ordinul Sustenabilității, este o dovadă a angajamentului nostru față de sustenabilitate. Acest program adresat IMM-urilor românești își propune să educe, să evalueze și să promoveze sustenabilitatea acestora, oferindu-le resursele și sprijinul de care au nevoie pentru a deveni mai durabile.

Ne simțim responsabili să jucăm un rol în conturarea unui viitor mai bun pentru România. Împreună putem crea schimbări reale și ne putem asigura că România devine un exemplu în dezvoltarea durabilă.

Adrian Tudorache – Vice-Președinte 21st Greentury

21st GreenturyEducație non-formală pentru dezvoltare durabilă. Lucrăm pentru un viitor unde natura și oamenii coexistă într-o mai mare armonie, mai sustenabil și unde toată lumea are oportunitatea de a fi un agent al schimbării.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute