Enter your keyword

post

Întâlnire de lucru privind economia circulară – 20 iulie 2021

Economia circulară nu reprezintă un simplu trend, ci o cale eficientă și profitabilă de ieșire din criza climatică. România dezvoltă în prezent prima sa strategie privind #EconomiaCirculară, iar membrii din #CoalițiaRomâniaSustenabilă au avut oportunitatea să revizuiască prima versiune și să transmită sugestii către Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă.

Pe data de 20 iulie, ASR a organizat o primă întâlnire de lucru pe economie circulară, la care au participat membri din Coaliția România Sustenabilă, companii și ONG-uri deopotrivă, cât și doi invitați speciali: László Borbély, Coordonator Departament pentru Dezvoltare Durabilă și Lakatos Simina, Președinte și Director Executiv al Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu “Ernest Lupan”.

Am discutat despre obiectivele strategiei de economie circulară ROCES 2030, oportunitățile oferite de acest nou model economic, cât și despre importanța colaborării și necesitatea unei viziuni integrate pentru o implementare cât mai eficientă. Mulțumim tuturor pentru participare, exemplele de bună practică și sugestiile de noi teme de discuție. Urmează noi întâlniri pe subiect.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.