Enter your keyword

Participanti si Membri in Coalitia Romania Sustenabila

Grigore Mihaela_

Mihaela Grigore

Imi doresc sa sustin si sa fac parte din acest proiect intrucat cred ca sustenabilitatea ar trebui sa devina un mod de a face lucrurile in toate domeniile si industriile. Cred ca am depasit zona de CSR si colectarea selectiva a deseurilor si devine tot mai mult un stil de viata si de a face business.

Oricine poate contribui atat individual cat si sub o forma de organizare juridica pentru ca, pe masura ce evoluam, vom avea nevoie de specialisti in project management, finante, juridic… intr-un cuvant profesionisti din toate domeniile care sa creeze o abordare integrata a tot ceea ce inseamna dezvoltare sustenabila.

Personal, sunt pregatita sa utilizez cunostintele si abilitatile dobandite in mediul corporatist pentru a contribui la realizarea obiectivelor de dezvoltare durabila si la cresterea nivelului de constientizare.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 77 results

HeidelbergCement Romania Companii mari - Participanti - Participanti Calitatea Aerului - Participanti Companii Responsabile - Participanti Romania Solidara
LIDL Romania Companii mari - Participanti - Participanti Companii Responsabile - Participanti Risipa Alimentara - Participanti Romania Solidara
Membru 5 Template persoane fizice
Membru 4 Template persoane fizice
Companie 3 Template companii
Companie 2 Template companii
Companie 1 Template companii
Membru 3 Template persoane fizice
Membru 2 Template persoane fizice
Membru 1 Template persoane fizice
Constantin Rebedea Membri - Persoane fizice