Enter your keyword

Participanti si Membri in Coalitia Romania Sustenabila

Fundatia-Comunitara-Bucuresti

Fundatia Comunitara Bucuresti

Consider ca pentru a avea o viata implinita (in sensul de echilibrata, plina de experiente bogate intelectual si emotional) este nevoie sa fim sanatosi. Si nu doar pentru o perioada determinata, ci pe termen lung.

Iar sanatosi si impliniti suntem in momentul in care traim in armonie cu noi insine, cu familia si prietenii nostri, cu colegii de birou, cu vecinii de bloc si de sector (daca suntem locuitori ai capitalei), cand constientizam amprentele pe care le lasam in urma noastra acolo unde traim si acolo unde mergem in vizita.

Poate parea ca suntem o singura piesa dintr-un puzzle de 1.000 de piese, dar doar revenind permanent la scanarea vietii noastre si a modului in care activam si educam generatiile urmatoare putem schimba zonele negre din Romania si ne putem indrepta cu pasi foarte mici, insa curajosi, spre realizarea unor obiective care sunt in primul rand morale, care ne implica pe toti si care ne apropie de „tabloul mare”.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 77 results

HeidelbergCement Romania Companii mari - Participanti - Participanti Calitatea Aerului - Participanti Companii Responsabile - Participanti Romania Solidara
LIDL Romania Companii mari - Participanti - Participanti Companii Responsabile - Participanti Risipa Alimentara - Participanti Romania Solidara
Membru 5 Template persoane fizice
Membru 4 Template persoane fizice
Companie 3 Template companii
Companie 2 Template companii
Companie 1 Template companii
Membru 3 Template persoane fizice
Membru 2 Template persoane fizice
Membru 1 Template persoane fizice
Constantin Rebedea Membri - Persoane fizice