Enter your keyword

Participanti si Membri in Coalitia Romania Sustenabila

Tandem

Asociatia Tandem

Asociatia Tandem lupta de 10 ani pentru a schimba narativul care descrie persoanele cu dizabilitati, in special pe cele cu deficiente de vedere. Dincolo de accesibilizarea spatiului public, noi credem ca incluziunea este un proces in care sunt implicate ambele “tabere”, persoanele tipice si cele cu dizabilitati, un proces in care fiecare trebuie sa se implice si sa faca pasi catre celalalt.
Proiectele noastre acopera domenii precum educatia (“Istoria prin sunet si atingere”) si dezvoltarea personala prin arta (“Tandem Dance” si “Teatrul si noptile”).
Dorim sa ne implicam impreuna cu alti actori din domeniu la atingerea obiectivelor din arii precum sanatatea, educatia si munca decenta pentru ca acestea sunt parte integranta din obiectivele asociatiei noastre si primii pasi pentru realizarea incluziunii sociale.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 77 results

HeidelbergCement Romania Companii mari - Participanti - Participanti Calitatea Aerului - Participanti Companii Responsabile - Participanti Romania Solidara
LIDL Romania Companii mari - Participanti - Participanti Companii Responsabile - Participanti Risipa Alimentara - Participanti Romania Solidara
Membru 5 Template persoane fizice
Membru 4 Template persoane fizice
Companie 3 Template companii
Companie 2 Template companii
Companie 1 Template companii
Membru 3 Template persoane fizice
Membru 2 Template persoane fizice
Membru 1 Template persoane fizice
Constantin Rebedea Membri - Persoane fizice