Enter your keyword

Participanti si Membri in Coalitia Romania Sustenabila

Logo-ADA-

Asociatia pentru Dezvoltare Activa ADA

Asociatia pentru Dezvoltare Activa ADA a fost fondata in anul 2012 si urmareste initierea, promovarea si implementarea unor masuri de dezvoltare activa si durabila a calitatii vietii pentru consolidarea unei societati responsabile si active sub aspect cultural, educational, social si ecologic. in cei 7 ani de activitate, prin activitatile si proiectele noastre, atat locale si nationale, dar si internationale am urmarit sa contribuim la dezvoltarea societatii prin implicarea activa a tinerilor in rezolvarea provocarilor din comunitatile locale. Astfel, proiectele noastre au abordat punctual cele 6 obiective pe care am ales sa le sustinem.
De asemenea, in noua strategie de dezvoltare organizationala, adoptata la inceputul lui 2018, am stabilit directiile de actiune si prioritatile pentru urmatorii 5 ani, cele 6 obiective alese numarandu-se printre obiectivele strategice ale asociatiei pentru Dezvoltare activa pentru perioada 2018-2023.

Activitatile si proiectele pe care le desfasuram reflecta modul in care ADA contribuie la realizarea acestor obiective, iar experienta in domeniul tineretului, educatiei, formarii profesionale a tinerilor, dar mai ales facilitarea dialogului structurat dintre tineri si autoritati publice reprezinta baza pentru viitoarele actiuni ale Asociatiei pentru Dezvoltare Activa pentru realizarea obiectivelor asumate.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 77 results

HeidelbergCement Romania Companii mari - Participanti - Participanti Calitatea Aerului - Participanti Companii Responsabile - Participanti Romania Solidara
LIDL Romania Companii mari - Participanti - Participanti Companii Responsabile - Participanti Risipa Alimentara - Participanti Romania Solidara
Membru 5 Template persoane fizice
Membru 4 Template persoane fizice
Companie 3 Template companii
Companie 2 Template companii
Companie 1 Template companii
Membru 3 Template persoane fizice
Membru 2 Template persoane fizice
Membru 1 Template persoane fizice
Constantin Rebedea Membri - Persoane fizice