Enter your keyword

Participanti si Membri in Coalitia Romania Sustenabila

adelina-turcu

Adelina Ioana Turcu

Specialist comunicare, editor video

Doresc sa sustin si sa contribui la promovarea obiectivelor pentru dezvoltare durabila pentru ca mi-ar placea ca populatia tarii noastre sa constientizeze importanta acestora si sa inteleaga rolul pe care fiecare dintre noi il avem in redefinirea pozitiva a lumii in care traim. Cred ca este momentul ca fiecare persoana din societate sa inteleaga ciclicitatea acestor obiective, legatura dintre ele, modul in care se influenteaza reciproc.

In plus, este timpul ca oamenii sa inteleaga ca bunastarea si fericirea – sunt conectate dezvoltarii sociale, politice si economice si ca nu sunt doar responsabilitatea liderilor, cat sunt responsabilitatea cetatenilor. Astfel, trebuie sa facem cunoscut impactul pe care atitudinile neresponsabile la adresa mediului, a comunitatii, deopotriva alaturi de atitudini precum discriminarea, lipsa solidaritatii cat si o educatie precara ne dezbina si ne fac usor de dominat, ceea ce inseamna ca puterea noastra ca grup scade.

Cred in democratie si in atingerea ei printr-o abordare axata pe dezvoltare, pe promovarea drepturilor si libertatilor, alaturi de respectarea principiilor democratice. Stiu ca avem inca mult de munca in atingerea democratiei sustenabile, insa o putem face putin cate putin, prin activitati, proiecte si initiative care starnesc in fiecare dintre noi spiritul de contributie la un „mai bine” pentru viitor.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 77 results

HeidelbergCement Romania Companii mari - Participanti - Participanti Calitatea Aerului - Participanti Companii Responsabile - Participanti Romania Solidara
LIDL Romania Companii mari - Participanti - Participanti Companii Responsabile - Participanti Risipa Alimentara - Participanti Romania Solidara
Membru 5 Template persoane fizice
Membru 4 Template persoane fizice
Companie 3 Template companii
Companie 2 Template companii
Companie 1 Template companii
Membru 3 Template persoane fizice
Membru 2 Template persoane fizice
Membru 1 Template persoane fizice
Constantin Rebedea Membri - Persoane fizice