Enter your keyword

Inscrie-te

Coalitia Romania Sustenabila (CRS) actioneaza prin contributia voluntara, individuala si colectiva a membrilor si participantilor sai, implicati în dezvoltarea si implementarea activitatilor menite sa conduca la indeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Sustenabila in Romania.

CRS este o initiativa privata, apolitica, construita ca un acord de colaborare prin participarea colectiva a membrilor si participantilor.

Membri

Organizatii responsabile (persoane juridice) din mediul de afaceri, societatea civila, mediul diplomatic, academic, sectorul public sau media se inscriu in calitate de Membri.

Voluntari

Lideri de comunitati (persoane fizice) activi in mediul privat, societatea civila, mediul diplomatic, academic, sectorul public sau media, care lucreaza pentru generatiile viitoare devin Voluntari.

Coalitia a fost infiintata ca urmare a planului de implementare si monitorizare a Strategiei Nationale de Dezvoltare Durabila. Scopul CRS este de a oferi o baza coerenta pentru consultare cu Guvernul si alte institutii publice pe teme care au impact asupra dezvoltarii durabile a Romaniei.

Ambasada Sustenabilitatii in Romania (ASR) este arbitrul (corect) si antrenorul (performant) care promoveaza colaborarea intre companiile responsabile, comunitatile implicate si institutiile statului pentru o Romanie Sustenabila.

Coalitia Romania Sustenabila este principalul instrument de colaborare.

Membrii si participantii coalitiei contribuie voluntar cu resursele si expertiza necesare formularii unor opinii comune cu privire la politici publice cu impact asupra mediului, economiei si societatii, toate in sprijinul dezvoltarii sustenabile a Romaniei.