Enter your keyword

DESPRE

Despre Ambasada Sustenabilitatii in Romania

Profil si Istoric

DESPRE NOI

Ambasada Sustenabilitatii in Romania este primul spatiu de intalnire al celor care lupta pentru o Romanie mai buna. Ambasada, situata intr-o cladire monument istoric pe strada Sperantei nr. 42, Bucuresti, isi propune sa coaguleze si sa dezvolte comunitatea tuturor actorilor care vor sa aiba o activitate responsabila pentru Romania, adresandu-se astfel mediului de afaceri, asociatiilor profesionale, mediului guvernamental, societatii civile, mediului academic si celui diplomatic.

CINE SUNTEM

Ambasada Sustenabilitatii este o asociatie non-profit. Pornita de la o idee a echipei The CSR Agency si avand Kaufland Romania drept partener fondator, ASR lupta pentru un mediu economic responsabil in Romania.
Partnerii media sunt Forbes Romania si The CSR Report. De asemenea, sunt alaturi de noi in acest efort parteneri precum Ambasada Olandei si Ambasada Germaniei.

VIZIUNE

Ne propunem sa incurajam, sa inspiram si sa motivam companiile sa dezvolte zona de investitii in sustenabilitate pentru Romania, dar si sa ofere mai multe produse sau servicii responsabile - inclusiv stimuland cererea din partea consumatorilor finali pentru sustenabilitate.

MISIUNEA NOASTRA

”Sustenabilitatea” este deocamdata o cultura noua, straina celei mai mari parti a populatiei Romaniei, iar Ambasada are misiunea de a promova sustenabilitatea la nivel politic, social si al valorilor economice, pentru a dezvolta competente, programe si parteneriate in Romania.

VALORI

In toate proiectele si activitatile noastre vom urmari sa contribuim la indeplinirea celor 17 obiective de Dezvoltare Sustenabila ale Organizatiei Natiunilor Unite.

Asociatia Responsible Business sigla

PARTENERII NOSTRI

Fondator

Parteneri platinum

Parteneri institutionali

Parteneri media